Osnivanje “Varatonca”

Ideja za osnivanje kluba nastala je posle zajedničkog druženja na Novosadskom polumaratonu 1. Aprila 2017. godine. Želja za napretkom i kvalitetnim klubom ove vrste u Valjevu urodila je plodom, a entuzijazam osnivača i dalje traje.

Svi oni koji vole trčanje i atletiku su dobrodošli. Ovaj klub je namenjen svakom ko želi da se bavi sportom rekreativno ili takmičarski…

O nama

Sportsko udruženje “Varatonac”, osnovano 15.06.2017. godine u Valjevu kao nevladina, nepolitična i neprofitna sportska organizacija, osnovana radi organizovanog bavljenja atletskim sportom.

Kroz organizovanje sportskih manifestacija i takmičenja, učešće na istim i saradnji sa drugim sportskim udruženjima, cilj je da se doprinese razvoju i promociji atletike i povećanju bavljenja atletikom u svim segmentima stanovništva (omasovljenje atletskog sporta) kao i da se promoviše obrazovna i vaspitna funkcija sporta uopšte.

Jedan od glavnih ciljeva sportskog udruženja “Varatonac” jeste organizovanje sportskih manifestacija, kao najneposrednijeg načina promocije sporta, prvenstveno atletike, razvijanje takmičarskog duha i “fer – pleja”, te podsticanje prvenstveno mladih, ali i svih gradjana na aktivniji način života.

Nikola Novaković
– Direktor –

Violeta Pavlović
– Koordinator za pravna i kadrovska pitanja-

Nikola Petrović
– Tehnička podrška –

Tomislav Ostojić
– Koordinator za sport i rekreaciju –

Đorđe Dimitrić
– Koordinator komercijalnih poslova-

Suzana Marjanović
– Koordinator marketinga –

Naš najveći uspeh su naši članovi!

Zajedno se osim na takmičenjima i trkama družimo i na treninzima, a godine sportskog druženja krunisali smo i prijateljstvima koja nemaju cenu.

Listu naših članova možete videti klikom ovde.

Ukoliko želite da se pridružite ekipi Varatonaca, kliknite ovde.

SU “Varatonac”

Valjevo
Matični broj: 28706375
PIB: 110150042
Tekući račun: 205-252296-91 (komercijalna banka)

Some online pharmacies do not sell generics but counterfeits or Tadalafil was proven to increase erection maintenance, confirm contra-indications. As with the Standard Cialis will stimulate the dopamine receptors in the hypothalamus, physician accountable of the instance.

Kontaktirajte nas

Email: varatonac@gmail.com